Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini za vrijeme monarhističke Jugoslavije (1918–1941) - Hadžiabdić, Hadžija (Anali Gazi Husrev-Begove biblioteke, 2012)
Adnan Jahić, Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Islamska zajednica u Hrvatskoj, Medžlis Islamske zajednice Zagreb, Zagreb, 2010, 664 str.